26.4.2021

Kirjaesittelyssä Retkipaikka - seikkailuja kauneimmissa maisemissa

 Sisältää mainoslinkin. Se on merkitty tähdellä*.

Retkipaikalta on ilmestynyt aiemmin kaksi kirjaa, joissa esitellään kiehtovia retkikohteita ja luontopolkuja ympäri Suomen. Tässä kuussa ilmestyi kolmas kirja, jossa seikkaillaan vuorostaan Suomen kauneimmissa maisemissa - nämä ovat niitä kohteita, jotka toistuvat toinen toistaan upeammissa Instagram-kuvissa ja muualla sosiaalisessa mediassa. Retkipaikka - seikkailuja kauneimmissa maisemissa* on jokaisen huikeankauniiden maisemien metsästäjän opas, sillä kirjassa esitellään yhteensä 80 kohdetta, joista jokainen voi löytää uutta seikkailtavaa vaikka jo täksi kevääksi!

Retkipaikka seikkailuja kauneimmissa maisemissa
 

Kirjassa on mukana yksi minun kuvaamani ja esittelemäni kohde - upea Sarviniemi Taipalsaarella! Sarviniemeä on kunnostettu retkikohteeksi jo useamman vuoden ajan, ja nyt se on valmis monipuoliseen päiväretkeilyyn ympäri vuoden. Pitkä Suur-Saimaaseen työntyvä niemi on komea jääkauden jäänne ja ihanteellinen kohde upeita järvimaisemia etsivälle. Olen ihaillut Sarviniemessä sekä kesäisen tyyntä Saimaata että syysmyrskyn suuria aaltoja - maisema on aina yhtä vaikuttava. 

Kirjassa esitellään muun muassa maamme kaikki viralliset kansallismaisemat, kuten Hailuoto, Imatrankoski, Punkaharju ja Koli. Tiesittekö muuten, että kansallismaisemia riittää Ahvenanmaalta Utsjokilaaksoon asti? Harva on käynyt niistä jokaisessa, joten kotimaassa riittää vielä paljon matkailtavaa vaikka ulkomaille ei vähään aikaan pääsisikään. Itseäni kiinnostaa minulta käymättä olevista kohteista erityisesti Asikkalan upea Pulkkilanharju, Puolangan mahtava Hepoköngäs ja Mikkelin kolimainen Neitvuori.

 

Oman oppaasi kauneimpiin maisemiin saat tilaamalla kirjan esimerkiksi Retkipaikan verkkokaupasta tai Adlibriksestä*.

 

Lue myös:

Kirjaesittelyssä Retkipaikka

Kirjaesittelyssä Retkipaikka - uudet seikkailut

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti